Rødbedefrikadeller

Hvad gør en vegetar, når mors frikadeller ikke er gangbar? Svaret kan hedde rødbedefrikadeller.

Opskriften her giver nogle frikadeller, som har en svag nøddesmag i sig, uden at der er nødder i farsen.

Til 2 personer bruges:

  • 2 rødbeder
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 spsk grahamsmel
  • 1 spsk oregano eller andet tilsvarende krydderi
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  1. Rødbederne skylles, skrælles og rives groft på et rivejern.
  2. Rødbeder, æg, havregryn, kvast hvidløg og krydderier kommes i en skål og røres til en fars. Denne kan, lige som almindelig frikadellefars, sættes på køl for at trække.
  3. Pande og fedtstof varmes op og frikadellerne steges på begge sider, til de er gyldne

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Min Opskrift
Scroll to Top