Billig MCT olie

Billig MCT olie

MCT olie er meget brugt i ketogen kost, det vi også kalder KETO eller LCHF. Men olien gør sig, i en hvilken som helst kost, hvor formålet er at tabe sig.

MCT er en forkortelse for Medium Chain Triglycerides og betyder altså mediumlange fedtsyrer.

Billigste pris på MCT olie

Man kan få olien i flere forskellige kvaliteter, men pris og kvalitet følges ikke altid ad.
Hos Piping Rock fås MCT olien i god kvalitet, til meget rimelig pris. Som regel kan der købes to flasker med 473mL i hver, til under de 80,- kroner man må indføre i landet, uden der lægges told på.
Selvom levering er i den dyre ende med ca. 67 kr, så ender prisen for næsten en hel liter olie, langt under de priser vi ser i danmark.

Piping Rock skifter ofte tilbud, så hvis du oplever at prisen er højere end det jeg skriver, så vent nogle dage og prøv igen.

MCT olie mætter

En af oliens gode egenskaber er, at den skaber en stor mæthedsfornemmelse. En enkelt skefuld er ofte nok, så man ikke går og småspiser, eller spiser meget store måltider.

Bulletproof Coffee

En meget anvendt drik er kaffe med olie i om morgenen. Ved at komme MCT olie i kaffen sikre man sig, at den mætter optimalt, og man undgår de kulhydrater der ellers ofte tilsættes til morgenkaffen.
Nogle vælger at komme smør og eller et helt æg i kaffen. Dette har jeg dog aldrig prøvet, da jeg har fin glæde af lidt MCT olie i min morgenkaffe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Min Opskrift
Scroll to Top