Cissus: Keto, slank og Cissus Quadrangularis

Cissus Quadrangularis, også kendt som Veldt grape, er en plante, der har fået opmærksomhed i vægttabsindustrien. Den er blevet undersøgt i to offentliggjorte kliniske forsøg på mennesker, som har vist lovende resultater for vægttab og forbedring af humør. Dette næringsstof menes at have potentielle fordele for personer, der følger keto-kuren.

Cissus Quadrangularis

Ved undersøgelsen af vægttabs-egenskaberne ved Cissus Quadrangularis fokuserede Dr. Julius Oben og hans forskningsteam på de fytogene ketosteroner, der findes i plantens stilke og blade. Disse forbindelser blev fundet at have en betydelig effekt på at reducere optagelsen af fedt, kulhydrater og sukker fra stivelse. Dette opnåedes ved at blokere aktiviteten af enzymer som lipase, alpha-amylase og alpha-glucosidase, der nedbryder disse næringsstoffer. Ved at hæmme disse enzymer kan Cissus Quadrangularis potentielt reducere kalorieindtaget fra fedt, kulhydrater og sukker fra stivelse og dermed sænke det samlede kalorieindtag.

Desuden viste forskningen, at Cissus Quadrangularis kan hjælpe med at kontrollere følelsesmæssig spisning ved at øge niveauerne af serotonin, en neurotransmitter der spiller en rolle i reguleringen af humør. Denne effekt på humøret kan bidrage til forbedret overholdelse af keto-kuren og generel trivsel.

Den specifikke ingrediens, der blev anvendt i undersøgelserne og baseret på forskningsresultaterne, blev mærket som Cissus Quadrangularis og har modtaget fem amerikanske patenter for sine bemærkelsesværdige opdagelser inden for vægttab og forbedring af humør.

Kilder:

National Library of Medicine
Academia.edu

Sådan hjælper Cissus dig til vægttab

  • Reducerer optagelsen af fedt, kulhydrater og sukker fra stivelse
  • Reducerer kalorieindtaget
  • Hjælper med at forbedre dit humør og følelsesmæssige velvære
  • Cissus øger serotoninniveauerne, hvilket hjælper med at mindske trøstespisning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Min Opskrift
Scroll to Top